Start eigen bedrijf

Het is zover, de start van mijn eigen bedrijf. Een plek waar ik het volgende ga samenbrengen:

  • Passie voor de landbouw.
  • Helpen van ondernemers om hun bedrijf succesvoller te maken.
  • Ervaring en opleiding op het gebied van bedrijfskunde, accountancy, fiscaliteit en management.
  • Interesse en ervaringsdeskundige op het gebied van coaching en gedrag.
  • Een eigen visie op ondernemingen en ondernemerschap.
  • Mijn talenten en eigenschappen als creatieve generalist, helicopterviewer, oplosser van complexe problemen, innovator, vertrouwenspersoon, leren van nieuwe dingen, flexibiliteit, verbanden leggen.

Mijn website is nog in ontwikkeling maar ik zal het melden als deze klaar is. Graag kom in contact met mensen die geholpen willen worden waarbij bovenstaande punten van belang kunnen zijn. Dat mogen naast agrarisch ondernemers ook accountants- en administratiekantoren, advocatenkantoren, banken, brancheorganisaties, studieclubs en scholen zijn.

Interesse, stuur me een berichtje via mijn linkedin pagina. Ik heb er in ieder geval zin in!