Nieuwe samenwerkingen

Advisie-Agro gelooft in de kracht van samenwerken. Daarbij is afgelopen periode dan ook echt verandering in gekomen.

Vorige jaar november was daar al de samenwerking met de Nootsaeck-adviesgroep waar Advisie-Agro zelf ook partner is in geworden. Een nieuwe kans voor ondernemers die iets willen met notenteelt. Notenteelt is in bijna alle bedrijven te integreren. Met kennis op het gebied van ondernemerschap en financiën gaat Advisie-Agro hiervoor een bijdrage aan leveren.

In juni was daar de samenwerking met MKBTR. Eenzelfde visie en aanpak maar dan voor MKB bedrijven. Een andere reden om deze samenwerking aan te gaan is omdat Advisie-Agro het afgelopen jaar hard gegroeid is.  Zij ondersteunen mij met de administratieve verwerking van gegevens bij klanten. Hierdoor kan ik de werkzaamheden blijven doen die ik leuk vindt om te doen. Daarnaast is verdere groei van Advisie-Agro ook mogelijk en kan er voor ondernemers continuïteit gegarandeerd worden.

De laatste samenwerking was vrij recent met MidOost Adviseurs. Een club agro-adviseurs met ieder zijn specialiteit. Elkaar scherp houden en elkaar aanvullen. Zo kan er een nog breder dienstpakket aangeboden worden en blijven we actueel en scherp op ontwikkelingen in de agro-sector.

Op de website is een kop samenwerkingen toegevoegd waar je nog meer informatie kunt vinden over deze samenwerkingen en een link naar de diverse websites.