Voor wie

Agrarisch ondernemers
Advisie-Agro heeft kennis van veel diverse sectoren binnen de agrarische sector in het gebied Betuwe, Gelderse Vallei, Zuidelijk Flevoland, IJsselstreek en het oostelijk deel van Utrecht. Denk hierbij voornamelijk aan de melkveehouderij, boomkwekerij en fruitteelt. Maar daarnaast ook varkenshouderij (zowel zeugen als vleesvarkens), pluimveehouderij (zowel leghennen, vleeskuikens en moederdieren), vleeskalveren, melkgeiten en akkerbouw. Ook is er kennis opgedaan in de wat kleinere takken zoals nertsenhouderij, eendenhouderij en wijnbouw. Veel bedrijven hebben ook een kleine neventak als loonwerk, wind- en zonne-energie, zorgboerderij, boerderijwinkel en recreatie waarvan kennis aanwezig is bij Advisie-Agro.

Overige ondernemers
De hoofdbranche waar Advisie-Agro zich op richt is de agrarische sector. Mogelijk voelt u zich direct verbonden met de agrarische sector of spreekt de aanpak van Advisie-Agro u aan. Advisie-Agro helpt ook u graag om uw onderneming gezonder te laten worden. Daarnaast werkt Advisie-Agro samen met MKBTR die gespecialiseerd zijn in bedrijven uit het MKB en u met eenzelfde aanpak zullen helpen.

Brancheorganisaties of studieclubs agrarische sector
Mogelijk bent u als brancheorganisatie LTO, TCO, NFO of overige organisatie zoals studieclubs geïnteresseerd in de expertise van Advisie-Agro op het gebied van agrarisch ondernemerschap. Neem contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Accountants- en administratiekantoren
Veel accountants- en administratiekantoren hebben niet de expertise op het gebied van agrarische bedrijven. Mogelijk kan Advisie-Agro u hierin ondersteunen bij specifieke vraagstukken. Omdat Advisie-Agro geen accountants- of administratiekantoor is hoeft u dan ook geen concurrentie te verwachten.

Advocaten en overige  juridische dienstverleners
Advocaten hebben vaak niet de financiële kennis in huis op het gebied van de agrarische sector. Gebruik maken van elkaars specialiteiten zal de kwaliteit van uw werkzaamheden verhogen. Neem contact op als u deze kennis niet in huis heeft.